zondag 25 september 2016

Kookplannen volgende week

Ik ga morgen kijken wat ik ga maken van de maaltijdbox van volgende week (en dan met zelf gekochte ingrediënten). Wil weer drie of vier gerechtjes uitzoeken.

Ik heb al wat in gedachten, de keuze is geweldig!

Nou dacht ik: misschien hebben de lezers ook een verzoek? Kleine opmerking: ik ben niet zo into zoete aardappelen ;) en die vis met Italiaanse groenten vind ik niet echt uitdagend.






Dit zijn alle maaltijden uit alle boxen van 24 tot en met 30 september. Je kunt zelf jouw maaltijden kiezen.


Gigli met warmgerookte zalm, verse dille en citroen

Gigli met warmgerookte zalm, verse dille en citroen
Ingrediënten
Sjalot, Knoflookteen, Prei, Gele paprika, Citroen, Gigli, Warmgerookte zalm, Verse dille
Allergenen
Gluten, Vis, Kan sporen van allergenen bevatten
Meer informatie

Kippendij met coppa di parma, knoflookboontjes en gebakken aardappelen

Kippendij met coppa di parma, knoflookboontjes en gebakken aardappelen
Ingrediënten
Nicola aardappelen, Rozemarijn, Rode ui, Knoflookteen, Kippendijfilet, Coppa di parma, Sperziebonen
Bereidingstijd 40 min
Meer informatie

Thaise noedels met broccoli, cashewnoten en limoen

Thaise noedels met broccoli, cashewnoten en limoen
Ingrediënten
Gember, Rode peper, Broccoli, Tomaat, Limoen, Kokosmelk, Currykruiden, Kurkuma, Sereh, Sojasaus, Noedels, Cashewnoten
Bereidingstijd 35 min
Allergenen
Gluten, Soja, Kan sporen van allergenen bevatten, Noten
Meer informatie

Visschnitzel met pesto-groenten en krieltjes

Part of the 5 meal box Visschnitzel met pesto-groenten en krieltjes
Ingrediënten
Krieltjes, Tomaat, Italiaanse groentemix, Visschnitzel, Oregano, Groene pesto genovese
Bereidingstijd 30 min
Allergenen
Vis, Gluten, Lactose, Noten
Meer informatie

Romige lasagne met rundergehakt en spinazie

Part of the 5 meal box Romige lasagne met rundergehakt en spinazie
Ingrediënten
Ui, Knoflookteen, Tomaat, Spinazie, Rundergehakt, Tijm, Kookroom, Grana padano, Lasagnebladen
Bereidingstijd 45 min
Allergenen
Kan sporen van allergenen bevatten, Lactose, Ei, Gluten
Meer informatie

Venkel-peensoep met kruidige auberginetopping en een rozijnenbroodje

Venkel-peensoep met kruidige auberginetopping en een rozijnenbroodje
Ingrediënten
Verse gember, Rode peper, Venkel, Peen, Aubergine, Currykruiden, Volkoren broodje, Pompoenpitten, Verse koriander, Crème fraîche
Bereidingstijd 30 min
Allergenen
Kan sporen van allergenen bevatten, Gluten, Noten, Lactose
Meer informatie

Warme quinoasalade met gele biet, avocado en feta

Warme quinoasalade met gele biet, avocado en feta
Ingrediënten
Rode ui, Gele biet, Quinoa, Komijnpoeder, Paprikapoeder, Avocado, Feta, Veldslamelange
Bereidingstijd 35 min
Allergenen
Lactose, Kan sporen van allergenen bevatten
Meer informatie

Jamies Braziliaanse feijoada met zoete aardappel & kidneybonen

Jamies Braziliaanse feijoada met zoete aardappel & kidneybonen
Ingrediënten
Zilvervliesrijst, Zoete aardappel, Rode ui, Knoflookteen, Rode paprika, Courgette, Kidneybonen (pak), Korianderzaad, Gerookt paprikapoeder, Verse koriander, Tomaat, Magere yoghurt
Bereidingstijd 35 min
Allergenen
Kan sporen van allergenen bevatten, Lactose
Meer informatie



Rib-eye met courgettelinten en aardappelschotel

Limited edition (op=op)

Rib-eye met courgettelinten en aardappelschotel Limited edition (op=op)
Ingrediënten
Ui, Verse bladpeterselie, Courgette, Gele peen, Vrije-uitloopei, Kookroom, Gruyère, Rib-eye, Nicola aardappel
Bereidingstijd 60 min

Allergenen
Kan sporen van allergenen bevatten, Ei, Lactose



Meer informatie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten