zaterdag 14 maart 2020

Frikandellenparadijs

Een tijdje geleden schreef ik over Happy Frites Ransdaal, die heel creatief omgaat met frikandellen. Ook de Snackkoerier besteedt nu aandacht aan deze snackbar.
Mathies Soons van Happy Frites Ransdaal was al bekend om de frikandellenplank die hij in 2018 introduceerde (hij verkoopt er 50-100 per week), maar hij heeft nu ook 18 frikandelvariaties op de kaart. Het is geen vaste collectie, sommige verdwijnen weer, anderen zijn er nieuw bijgekomen. Twee jaar geleden begon hij met acht variaties.

Nieuw is de Freakydel met frietchips, American Frietsaus en ketchup. Ook hebben ze de Tostidel met ham, kaas en curry. Populair zijn de Crazy Cheese en de Spicy. De Duodel is twee frikandellen naar keuze met friet en mayonaise of curry, de Quatrodel is vier frikandellen naar keuze met twee friet en mayo of curry. Soons heeft alle variaties in een boekje staan.

En er is een video.

De frikandellenplank zijn wat kleiner dan in de beginfase, toen ze te groot en te zwaar waren. Er zitten sleuven in waardoor de frikandellen niet wegrollen.

Jammer dat Ransdaal zo ver weg is...!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten