Kerstbrunch (ipv diner) voor morgen, met (o)ma en(o)pa, is al een
heel eind klaar. Gevulde hartige soesjes (heb hier wel twee!!!
slagroomspuiten op verspeeld... Aggenebbish troep uit de lowbudgetwinkel...), zelfgebakken brood met hartige vulling (wat wel dreigt te mislukken
want vulling is nogal van de slappe), stukje eendenborstfilet dat in
plakjes gaat en geserveerd gaat worden met cranberrycompôte,
gemarineerde champignonnetjes, stukjes stokbrood met luxe vleeswaren en
blokjes wijngelei, en de onvermijdelijke toastjes met salade ;)
Morgen nog even een schep glühweinkruiden uit Münster door wat rode
wijn roeren en verwarmen. Verder een garnalensalade maken en als ze dan
nóg honger hebben kan ik altijd wel een salade Caprese uit de mouw
schudden.
Gaat helemaal goed komen:)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten