woensdag 24 december 2014

Bijna kerst!

Kerstbrunch (ipv diner) voor morgen, met (o)ma en(o)pa, is al een heel eind klaar. Gevulde hartige soesjes (heb hier wel twee!!! slagroomspuiten op verspeeld... Aggenebbish troep uit de lowbudgetwinkel...), zelfgebakken brood met hartige vulling (wat wel dreigt te mislukken want vulling is nogal van de slappe), stukje eendenborstfilet dat in plakjes gaat en geserveerd gaat worden met cranberrycompôte, gemarineerde champignonnetjes, stukjes stokbrood met luxe vleeswaren en blokjes wijngelei, en de onvermijdelijke toastjes met salade ;)
Morgen nog even een schep glühweinkruiden uit Münster door wat rode wijn roeren en verwarmen. Verder een garnalensalade maken en als ze dan nóg honger hebben kan ik altijd wel een salade Caprese uit de mouw schudden.
Gaat helemaal goed komen:)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten